Maak kennis met de Koning van Antwerpen, Hip hop artiest Freddie Konings. 2022 heeft Freddie een nieuwe album uitgebracht genaamd ‘Koning met principes’.

Frederick Ewunkem, zoals de rapper echt heet, is zeer bekend in de hiphopwereld en wordt veel gestreamd op Spotify. Naast de twee Chossellonië-albums, bracht Konings nu ‘Koning met Principes’ uit. Met drie projecten op een korte termijn is de artiest productief bezig. Hij speelt ermee in op de snelheid van de hiphopscene. “Je moet relevant blijven. Je kunt dat worden met één track, maar sommige rappers weten zichzelf maar moeilijk te overtreffen. Dan droppen ze één slechte single, of een nummer dat mager ontvangen wordt, en zijn ze weg. Mijn albums zijn altijd beter dan de vorige.” Het zorgde er ook voor dat de media hem simpelweg niet links konden laten liggen, zegt hij: “Ik drop single na single, clip na clip, plaat na plaat. Op een gegeven moment kon je niet meer om mij heen, ik was overal. Dan gaan mensen tóch een keer op je album klikken om het te beluisteren, en dan kloppen radiostations ook wat eerder aan.”

Freddie Konings zit momenteel in detentie voor zijn fouten in het verleden. Momenteel werkt hij vanuit binnen aan een nieuwe project. Houd Freddie zijn social media goed in de gaten. Ook heeft Freddie Konings een nieuwe merch line opgezet, neem zeker een kijkje: www.freddiekonings.be

Op donderdag 20 oktober en vrijdag 21 oktober komt Freddie Konings zijn live sessie uit met het geweldige live band van Tell’em! Go check it out en abonneer alvast!