Wie Marleen kent weet dat gezondheid en voeding belangrijke factoren zijn in haar leven. Echter Marleen Verschroeven is meer dan een healthy guru.

Voorheen werkte Marleen als model voor verschillende grote merken en campagnes. Marleen heeft ook een aantal jaren in Cape Town (Zuid-Afrika) gewoond waar ze haar rust heeft gevonden. Nu is ze woonachtig in Antwerpen en werkt ze hard aan haar eigen onderneming genaamd REPEAT HEALTH als diëtiste. Alles wat met gezondheid en voeding te maken heeft spreekt Marleen aan en is ze dagelijks vol met passie bezig.

Marleen is half Belgisch en Congolees, vooral Congo speelt een grote rol in haar leven. Jaarlijks bezoekt ze Congo voor familie en liefde voor het land. Marleen houdt van muziek, vrienden bezoeken en reizen. Erykah Badu is een grote inspiratiemodel voor Marleen, met name op vlak van spiritualiteit.