Cedje groeide deels op in Amsterdam en verhuisde op jonge leeftijd naar Mechelen, waar hij eerst werkte met Yuboy Jeffrey. Jeffrey nam een ​​aantal nummers met hem op, waaronder de straatpophit “In De Trap”. Sindsdien hebben ze een band met de buitenwereld ontwikkeld en werken ze nog steeds samen onder het label ‘really’. Voor velen klinkt de artiest erg Nederlands. Niet verwonderlijk aangezien hij uit Nieuwendam in Amsterdam komt. Met een verscheidenheid aan verschillende losse tracks en video’s zorgt hij ervoor dat hij altijd in de schijnwerpers staat.

Anno 2022 is Cedje samen met zijn kompanen bezig met een nieuw verhaal genaamd Push Music. Hierin brengt Cedje zijn eigen muziek uit en geeft hij lokale talenten een podium voor hun muziek. Dit doet Cedje onder ander met zijn Push Cyphers.

Op woensdag 13 april en vrijdag 15 april komt Cedje zijn live sessie uit met het geweldige live band van Tell’em! Go check it out!