Voor Doja Cat (26) of beter gezegd Amala Dlamini, zoals de zangers echt heet, is het afgelopen met haar muziekcarrière. Dat meent de zangeres althans zelf op Twitter. Na een ruzie met een aantal volgers zegt de zangeres dat “het afgelopen is.”

De stopzetting van haar muziekcarrière besloot ze nadat er een ruzie ontstond met haar fans om Twitter. De ruzie ontstond nadat Doja Cat haar excuses had aangeboden voor een show die niet zo goed was verlopen. Ze had nochtans niets laten weten over een show in Paraguay, die vanwege het slechte weer geannuleerd werd. En dat schoot in het verkeerde keelgat bij haar Paraguayaanse fans. Doja Cat zei het onder meer het volgende op Twitter: “There was a storm in Paraguay, the show got canceled. When I left the next morning, there wasn’t one person outside the hotel waiting for me. Let that sink in,” aldus Doja Cat in inmiddels verwijderde tweet. Dit zou een reactie zijn op een fan, die op zijn beurt beweerde, dat er heel wat fans voor haar hotel stonden. “Dat spijt me niet”, reageerde de 26-jarige zangeres bovendien toen een fan haar daar boos op wees. Fans en Paraguayaanse media lieten daarop nog meer hun verontwaardiging blijken.
“Ik kan niet wachten om fucking te verdwijnen en ik heb jullie niet meer nodig”, schreef de zangeres daarna. Ze veranderde haar Twitterbiografie dan ook in de korte tekst “Ik stop ermee.” “Ik ben een fucking idioot om te denken dat ik voor deze nachtmerrie ben gemaakt. Ontvolg me allemaal maar. Deze shit is niks voor mij, dus ik stop ermee. Succes allemaal.” Bekijk de serie tweets van Doja hieronder.