DJ Triciaa, ook wel bekend als Laetitia Nouhhaïdi, ken je misschien nog van Temptation Island, maar is nu vooral als DJ te spotten. Hoe ze is begonnen met draaien kom je in dit artikel te weten.

Laetitia’s roots liggen in Kameroen. Ze is zelf geboren in België, maar haar vader is afkomstig uit Kameroen en haar moeder spreekt alleen frans.
De 26-jarige Laetitia deed in 2018 mee aan de bekende realityshow Temptation Island waar ze binnenstapte als verleidster. Daar werd ze bekend maar ze zou al eerder ervaring hebben met camera’s omdat ze een model is. Jaren na Temptation heeft ze haar passie gevonden in de muziekwereld, concreter nog als DJ. Het begon al heel vroeg want op haar 14de ging ze naar nachtclubs, waardoor ze altijd al in ‘de nightlife’ heeft gestaan. Daarna is ze zelf events gaan doen en werkte ze in discotheken. Hierdoor heeft ze DJ abstract leren kennen en heeft hij haar leren draaien. Ze is nu al sinds 2018 bezig en ze heeft al op straffe locaties gestaan zoals Griekenland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, … Ostend beach festival is haar eerste festival in het land. Haar genre is dancehall, moombahton, Hiphop en bachata.

Er staat nog veel op haar planning en wij zijn ook benieuwd naar meer!