De liefde tussen Kim Kardashian (41) en Pete Davidson (28) blijkt steeds serieuzer te zijn. Nadat de realityster afgelopen weekend haar relatie met Davidson ‘Instagram-official‘ maakte, heeft nu ook de komiek voor het eerst zijn stem laten horen.

Eerder deze week heeft Davidson screenshots gedeeld van gesprekken tussen Ye – de nieuwe naam van Kanye West, via het Instagram-account van zijn vriend en collega Dave Sirus, die zijn account inmiddels heeft afgeschermd. 
In de berichtjes is te zien dat Davidson contact opneemt met Ye vanwege z’n aanhoudende preken aan het adres van Kim, waarin hij er onder meer schande van sprak dat hun achtjarige dochter North op TikTok zit. ‘Yo, dit is Skete. Kun je alsjeblieft even normaal en rustig doen?’, begint Davidson, Pete, die door Ye steevast Skete genoemd wordt, z’n berichtje. ‘Het is 8 uur ’s ochtends en het hoeft niet zo te gaan. Kim is letterlijk de beste moeder die ik ooit heb ontmoet. Wat zij voor de kinderen doet is geweldig en je bent zo f*cking lucky dat zij de moeder van je kinderen is. Ik heb besloten dat je ons niet meer zo gaat behandelen, ik ben er klaar mee om mijn mond te houden. Groei in godsnaam op’. Hierop reageerde Ye: ‘Oh, begin je nu ook al vulgair te praten. Waar ben je nu eigenlijk?’ Pete antwoordde: ‘Ik lig in bed met je vrouw.’ Hij stuurde ook een foto waar hij duidelijk in bed te zien is. ‘Ik ben vandaag een dag in Los Angeles, mocht je tijd hebben om de stoppen met een kleine internet bitch te zijn en met me te willen praten. Ik ben niet bang voor je, bro. Je acties zijn zo sneu en gênant, het is gewoon verdrietig om te zien hoe je je eigen legacy met de dag afbreekt. Laat me je helpen, ik heb ook te kampen met mentale problemen.’ Uiteindelijk stuurde de komiek nog enkele berichten naar Ye, maar deze kregen geen gehoor meer.

Dit is niet alles want Pete Davidson doet er een schepje bovenop. Het lijkt er namelijk op dat Kim Kardashian nu al vereeuwigd is op het lichaam van Pete. De komiek heeft namelijke een tattoo laten zetten. Een goede vriend van Pete deelde een Instagram Story, waarin te zien was dat Pete op bed lag. De foto is inmiddels verwijderd, maar oplettende volgers zagen iets opvallends in de story. Op de borst van Pete Davidson lijkt namelijk de naam van Kim te staan. Check de foto hieronder.