Wie is deze goedlachse jongedame?

Morane Miangue is een 23- jarige singer/songwriter uit Antwerpen met Congolese én Belgische roots. Deze jongedame staat bekend om haar geweldige sound dat een mix is tussen neo soul, R&B en jazz. Daarnaast liet ze weten dat ze graag verder wilt experimenteren met nieuwe sounds en live muzikanten. 

Nadat ze afstudeerde aan De Kunstacademie, besloot ze haar solo- carrière in gang te zetten. Haar passie voor muziek was er al sinds kleins af aan. Ze zong overal, in de klas, in huis, op straat, bij familie, overal. Al heel snel moedigden vrienden en familie haar aan om iets te gaan doen met muziek. Zo schreef haar mama haar in 2019 in, in The Voice Van Vlaanderen. Het doel van haar deelname was om uit haar comfort zone te stappen en eens te horen wat professionals van haar vinden. Haar zelfvertrouwen is sindsdien alleen maar omhoog geholpen.

Naast dat haar passie bij muziek ligt, heeft ze ook wel wat ervaring met dans. Zo heeft ze heel lang gedanst vroeger. Op haar 16de is ze naar Let’s Go Urban gegaan en zo doorgestroomd naar vibez als animator. Door een knieblessure kon ze niet meer intensief dansen waardoor animator/danscoach een betere oplossing was. Zo was ze toch nog met dansen en muziek bezig zonder haar knie te belasten. De bedoeling was dan om op dansvakantie te gaan met de jongeren. Ze omschrijft zichzelf als een ‘energy ball’. “Ik ben er om te dansen maar vooral om de kids tot hun uiterste te drijven. Ik wil dat ze hun grenzen verleggen en uit hun comfort zone komen, want heeft mij echt geholpen. Ik wil dat ze naar huis gaan en tegen hun ouders zeggen ‘Mama en papa, je weet nooit wat ik heb gedaan op vibezvakantie…’”. 
7 singles, 2 projecten en 2 videoclips verder, bereidt ze zich voor op haar volgende grote stap als artieste.

Subscribe onderaan om de trailer van Bad Habit te checken die morgen om 14 uur online komt.