Bij kleding- en schoenenwinkel Patta op de Amsterdamse Zeedijk stond woensdagmiddag een grote rij fans te wachten op een handtekening van de Britse rapper Central Cee. In de pop-up store naast de winkel zou de artiest een signeersessie houden. Het evenement is afgeblazen en de politie heeft de straat inmiddels ontruimd.

De uit West-Londen bekende rapper Central Cee bracht deze week een bezoekje aan de Amsterdamse Zeedijk om de merchandise van zijn nieuwe album ‘23’ te promoten en dat is de fans duidelijk niet ontgaan. Honderden mensen verzamelden zich in de straat om de rapper te zien. Hij zou van 14.00 uur tot 18.00 uur handtekeningen uitdelen, maar hij liet op Instagram weten dat het genoodzaakt was om het event af te zeggen vanwege de grote hoeveelheid mensen en dus ook veiligheidsredenen. 

In de nieuwe videoclip reist Central Cee heel europa door en wordt hij bijgestaan door 7 buitenlandse drillrappers. Op de track horen we rappers Rondodasosa, Baby Gang, A2Anti, Morad, Beny Jr, Ashe 22 en Freeze Corleone.