De rapper/ acteur breidt zijn I Love You – foodtruck uit tot een volwaardige restaurant waar daklozen terecht kunnen komen voor gratis maaltijden. Jaden Smith zet zijn strijd tegen dakloosheid voort door een deze foodtruck om te bouwen in een restaurant, om gratis maaltijden te bieden aan mensen in nood.

Het restaurant plan komt twee jaar na  The Karate Kid  ster lanceerde zijn reeks veganistisch eten vrachtwagens die gericht zijn op het verstrekken van gratis gezonde duurzame maaltijden aan de daklozen gemeenschap in Skid Row gebied van Los Angeles. Zijn mobiele I Love You Restaurant  deelde bruine papieren zakken met schalen met wortelen en boerenkool uit aan enkele van de 8.000 mensen die naar schatting in het gebied wonen.

Tijdens zijn foodtruck-initiatief op Instagram legde de oudste van Will en Jada Pinkett Smith’s twee kinderen uit hoe zijn I Love You-restaurant “een beweging is die er helemaal om draait om  mensen gratis gezond en veganistisch eten te geven wat ze verdienen.” Hij plaagde dat er in de toekomst meer vrachtwagens zouden komen.

“Onze missie is om liefde te verspreiden naar gemeenschappen die voedsel- en / of huisvestingsonzekerheid ervaren door water aan te bieden samen met verse, hoogwaardige en heerlijke duurzame maaltijden”