Hanane Akaouch een jonge dame van 27 jaar oud, woonachting in Antwerpen Noord. Ze werkt als operatieverpleegster in het ziekenhuis AZ Klina.

Hanane zou graag willen doorgroeien als operatieverpleegster. Hiervoor wil ze een praktijk oprichten voor de nodige zorg van patiënten na een operatie. Heel wat mensen, collega’s en artsen staan achter haar concept. Ze ontvangt heel wat steun van haar collega’s, vrienden, artsen waar ze mee samenwerkt. Hanane had altijd al het idee om haar eigen baas te zijn, ze zag het niet zitten om onder een baas te werken.

Op dit moment zijn ze opzoek naar zelfstandige verpleegsters die de ziekenhuizen gaan bij staan. Omdat er in Antwerpen heel wat wachttijden zijn, willen ze door deze concept de wachtrijen vermijden.

Super enthousiaste dame met veel pit en een zorgzame kantje.

I