Zangeres Ariana Grande is officieel getrouwd. Ze heeft haar ja-woord gegeven aan de makelaar Dalton Gomez. Het was klein en intiem bruiloft ceremonie. De ruimte was gevuld met blijdschap en liefde. De locatie vond plaats in het huis van Ariana Grande, Montecito Californië. Ze houden beiden van deze plek en voelde voor hen natuurlijk aan.

In december maakte Grande haar verloving met haar 25-jarige liefde al bekend via social media, waar ze een foto van haar verlovingsring postte. ‘Voor altijd’, schreef ze destijds bij het bericht. De lovebirds hebben elkaar in januari 2020 ontmoet, en trokken vanwege de coronacrisis al snel bij elkaar in. Ze wonen sinds juni definitief samen. Ze hebben hun relatie al die tijd vrij low profile gehouden, en werden amper in het openbaar gezien samen. Voor haar relatie met Dalton was de zangeres verloofd met acteur Pete Davidson, al werd hun verloving in oktober 2018 afgebroken.