Eva Pottschien AKA Eva Cuba is een jonge dame van 18 jaar oud. Eva haar passie voor muziek is vroeg begonnen. Ze begon namelijk op haar 8 jarige leeftijd aan de muziekschool, daar begon ze met een simpele notenleer. Het jaar daarop koos ze voor een instrument, ze koos voor een gitaar. Op haar 12 – jarige leeftijd legde ze haar eindexamen voor notenleer af. Kreeg ze te horen van haar leerkrachten dat ze best iets met haar stem kon gaan doen. Ze volgde de wijze woorden van haar leerkrachten op. Eva besloot om haar ASO opleiding aan de middelbare school om te ruilen voor Kunsthumaniora van Antwerpen.

Haar passie voor muziek is er altijd geweest in verschillende vormen van dans, gitaar tot het zingen. Op dit moment is ze vooral bezig achter de schermen. Met het opnemen van singles en het schrijven van bepaalde muziek voor EP. Uiteraard zou ze als zangeres haar carrière verder willen zetten. Dit is haar droom die ze graag in werkelijkheid zou willen uitbrengen.

Naar de toekomst toe zou ze graag focussen op haar singles en videoclips die ze gaat uitbrengen en haar eerste EP. Als dit lukt zou Eva haar succes verder willen voortbrengen en een album uitbrengen en al aan optredens denken.

.