Myriem El-Kaddouri een jonge dame van 26 jaar oud woonachtig in Wevelgem een stadje in West- Vlaanderen. Deze getalenteerde dame heeft een Marokkaanse achtergrond. Myriem schrijft en tekent al van kinds af aan. Ze stelden haar kunstenwerken online voor op het platform van Instagram. Dit trok de aandacht onmiddellijk van verschillende mensen, die een evenzeer een passie hadden voor haar kunstwerken.

Verschillende mensen deden een verzoek om haar kunstwerken aan te kopen, het gaat om verschillende tekeningen, citaten, quotes en haar eigen teksten. Dit vond ze minder omdat dit haar ontspanning wegnam en haar het gevoel gaf dat ze aan het werken was.

Door het schrijven kan ze zich ontspannen omdat ze zelf een drukke job heeft. Myriem is namelijk een advocate en dat vraagt heel wat energie. Zelf noemt zich geen schrijfster omdat ze nog veel moet leren . ” Als er bepaalde kansen zouden voordoen, zou ze die zeker grijpen”.

Respecteer jezelf voldoende om je terug te trekken uit situaties en relaties waarin je niet wordt gerespecteerd.