De 22 jarige Samia Benhomaid afkomstig van Diegem heeft haar eigen kledinglijn op de markt gebracht. Ze was al van kinds af aan geïnteresseerd in mode en het ontwerpen ervan. Als kind droomde ze ooit haar eigen kledinglijn uit te brengen. Samia haar stijl is zeer uniek, iets innovatief en creatief, dit zijn de waarden dat haar brand representeert.

AL KASBAH is de naam van haar kledinglijn, de oorsprong van haar merk komt uit het Marokkaanse en Spaanse woord medina. Haar inspiratie heeft ze opgedaan toen ze twee jaar geleden naar Marokko is geweest. Ze wou haar beiden nationaliteiten combineren in een vorm van Fashion. Haar brand AL KASBAH is een mooie combinatie van het Europese en Marokkaanse normen. Samia creëert westerse ontwerpen met een Marokkaanse touch. Haar kledinglijn wordt handgemaakt van hoogwaardige stoffen hiervoor wordt er geen concessies aan de kwaliteit gedaan.

Samia hoopt dit in de toekomst te blijven doen, dit is haar grootste droom! Ze heeft altijd gedroomd van een succesvolle sustainable handmade brand waar ze fier op kon zijn. Ze is zeer positief ingesteld en geloofd er in echt in als men ambitieus en gemotiveerd blijft, zullen er verschillende deuren voor je open gaan.

Wij zijn van mening dat vrouwen over de hele wereld zich te allen tijde op hun gemak en waardevol moeten voelen. Het is een merk gemaakt door vrouwen voor ALLE vrouwen. Onze specialiteit is het gebruik van handgemaakte Marokkaanse naaitechnieken, zoals; Aakad, sfifa, dferra,… en nog veel meer. Deze kleine details voegen veel textuur, waarde en kwaliteit toe aan onze hoogwaardige designs. We hechten veel waarde aan het vinden van de perfecte balans tussen oosterse en westerse couture op een nieuwe en creatieve manieren.

In de nabije toekomst is ze van plan om haar collectie na collectie te blijven verderzetten. Samia hoopt op een dag dat ze ooit haar eigen ‘modeshow’ kan organiseren! Dit staat zeer hoog op haar to-do list