Onder begeleiding van een host gaan drie jongeren met elkaar in gesprek in Tell’em debatten. Er passeren maatschappelijk gevoelige onderwerpen: veelal zaken die dicht tegen de leefwereld van jongeren aanleunen. Tijdens deze eerste debatsessie gaat het over: beïnvloeden influencers en social media hoe ik naar de wereld, en naar mezelf kijk? Daarnaast komt er aan bod hoe belangrijk uiterlijk en er ‘goed uitzien’ is voor de jongeren die aan het woord komen. Heb jij thema’s die je graag zou willen zien passeren tijdens toekomstige Tell’em debatten, of wil je graag zelf deelnemen aan een van onze debatten? Laat het ons weten via submit@tellem.be

De missie van Tell’em is inspireren: via de interviews met vrouwen in de hoofdrol enerzijds, en anderzijds door jongeren een stem te geven in debatten waar het over thema’s gaat die dichtbij hun leefwereld liggen. Daarnaast wil Tell’em entertainen: met het brengen van sessies van opkomende en gevestigde Vlaamse artiesten, wil het online platform jongeren in contact brengen met verschillende muziekstijlen. Tell’em zet sterk in op een inclusiviteit: zowel in de representatie van de jongeren die aan het woord gelaten worden, als in het doelpubliek.

Volg Tell’em op instagram: https://www.instagram.com/tellem.be/​​

Check artikel op de website: www.tellem.be

Voor samenwerkingen of vragen: submit@tellem.be