DJ, producer en radio host Lady S is dan wel geboren en getogen in Antwerpen: haar bereik reikt veel verder dan dat. Sinds vijf jaar woont de Antwerpse met Arabische roots in New York. Ze draait onder meer in Nederland, België, Duitsland en Marokko, en natuurlijk in haar hometown.


Deze powerwoman heeft in de afgelopen jaren haar stempel gedrukt op de Europese muziekscene. Haar eigen evenement met lokaal muzikaal talent ‘Homecoming by Lady S’ gaat zijn tweede editie in dit jaar, maar werd uitgesteld wegens de geldende maatregelen. Daarnaast verdiende ze haar strepen als een van de eerste Arabische DJ’s, en geldt daarvoor als een belangrijk rolmodel voor meisjes en vrouwen met Arabische roots.


Naast haar succes in de muziekwereld, is Lady S ook een mode-icoon. Haar grote liefde voor fashion brengt haar ieder jaar naar de Paris Fashion Week, waar ze zorgt dat ze altijd een goede plaats heeft. Lady S spreekt vijf talen. What more can I say? Tell’em is trots dat deze queen haar verhaal wil doen en daarmee het spits afbijt van een reeks Woman Of The Weeks interviews!

Volg Lady S op Instagram: https://www.instagram.com/djladys/?hl=nl

Stay tuned voor een nieuwe datum van ‘Homecoming by Lady S’: https://www.facebook.com/events/499161014358290/